Open dinsdag t.e.m. zondag!
03/776 07 37
"Welkom bij Brasserie De Witte Molen, uniek en authentiek"

Cristal Alken

 

Cristal staat voor een pilsbier met een hoge kwaliteit, een herkenbare smaak en sterke Limburgse roots. Het oorspronkelijke recept uit 1928 vormt nog steeds de basis voor de kwaliteit en de smaak die zo kenmerkend zijn voor Cristal: een zuivere blonde pils met karaktervolle smaak en een verfrissende bitterheid in de afdronk.

Lees meer...

Karmeliet Tripel

tripel-karmeliet-beer-glass

Een "driegranen" tripel met hergisting op de fles. Deze werd meermaals bekroond, in 2008 nog met de titel "Worlds Best Ale".

 

Tripel Karmeliet is een zeer verfijnd en complex goud- tot bronskleurig bier met een geweldige romige kraag.

 

Tripel Karmeliet is een belgisch bier dat in 1996 werd gelanceerd. Het is een tripel van 8.4% in volume.

Grimbergen

 

Het abdijbier van Grimbergen heeft zijn roots in de Norbertijnerabdij van Grimbergen, waar in 1128 voor het eerst bier werd gebrouwen. Door de eeuwen heen werd de abdij driemaal verwoest, maar telkens herrees ze uit haar as. De keuze voor de feniks als embleem is het teken van de eeuwige hergeboorte van abdij en bier.
Lees meer...

Mort Subite

 


De geuze- en kriekbieren van Mort Subite worden op artisanele manier gebrouwen op basis van lambiek. In 2012 won Mort Subite 5 gouden medailles op de World Beer Awards, zowat de Oscars van de biersector.  
Lees meer...

Levering aan huis

Sinds begin januari zijn wij terug gestart met Takeaway.com. Dit is een applicatie op jouw smartphone (die je kan downloaden via de appstore of playstore) dat het mogelijk maakt om eten te bestellen online en wij leveren jouw bestelling aan huis. (Regio's waar wij leveren zijn Sint-Niklaas, Belsele,Nieuwkerken Waas,Sinaai Waas en Temse). . Alvast smakelijk eten!

Openingsuren:

Ma: Gesloten
Di-Woe: 18.00u. - 00.00u.
Do-Vr-Za: 12.00u. - 00.00u.
Zo: 10.00u. - 21.30u.


Onze keuken is elke dag open tot 21.30u.

Takeaway.com

logo takeaway

Contactgegevens

U kan ons contacteren voor reservaties, communiefeestjes, recepties en verjaardagsfeestjes. Wij houden van een persoonlijke aanpak dus is het gewenst even langs te komen om je reservatie te bespreken.

 

Brasserie De Witte Molen
Gladiolenstraat 2
9100 Sint-Niklaas
Tel. 0472 87 52 13
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
BTW BE0685977565

 

Gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen voor reservaties. Zo kunnen wij zorgen voor een correcte en vlotte service. Wij danken U alvast en wensen U een prettig verblijf in onze zaak.

Facebook Widget Slider